Заведете безплатно искове и дела срещу Топлофикация, без риск и разходи. Време е да защитите правата си на потребител и заедно да се изправим срещу Топлофикация. Работим с най-добрите адвокати, адвокатски кантори, експерти и специалисти в делата срещу Топлофикация.

Засилващите се злоупотреби и незаконосъобразни практики от страна на Топлофикация ни мотивираха да създадем специализиран отдел, занимаващ се изцяло със защита и завеждане на дела срещу Топлофикация. Нашият опит показва, че действията на Топлофикация в повечето случаи са неправомерни и незаконосъобразни, а при съдебно обжалване и завеждане на дела се стига до осъдително решение в полза на потребителя.

Ние можем  да успеем във всеки един етап, дори там където другите не са успели.

Топлофикация заплашва, че ще заведе дело, ще ги „даде на съд”; „ще ги даде на съдебен изпълнител” – това е най – ранният етап и при него действията, които могат да се предприемат са най- ефективни.

Топлофикация вече е завела съдебно дело“. Получена е Заповед за изпълнение по чл. 410 ГПК – в която пише: „Осъжда да заплати на Топлофикация…”. Към Заповедта за изпълнение е прикрепено Възражение /поредния капан заложен от монополиста/ – което да бъде попълнено и подадено срещу Заповедта за изпълнение – при този етап е важно да не се подава Възражение преди да се получи консултация и да се анализира ситуацията.

Топлофикация вече е спечелила дело, издаден е изпълнителен лист, ЧСИ/ДСИ е образувал изпълнително дело. Наложени са запори на банкови сметки, пенсии, заплати, възбрани на имоти и др. Начислени са такси и разноски от ЧСИ/ДСИ. В някой случай това е станало преди дни, в други ЧСИ/ДСИ – събира суми от години.

Във всеки един момент/етап от спора с топлофикация е възможно да има начин да се освободите от задълженията към монополиста.

Важно е да се знае, че всички монополисти, заблуждават хората с покани да подписват споразумения за разсрочване на уж „дължими” суми, като с подписването на тези споразумения само си осигуряват възможност да съберат суми, които иначе не биха могли да получат. Обещават, че ще погасят стари задължения по давност /за което обаче искат документи за собственост и/или частично плащане/, след което се оказва, че нищо от старите задължения не е погасено, а парите са взети за суми, които иначе монополиста не би могъл да събере от хората.

В случай, че срещу вас е заведено дело, имате проблеми с Топлофикация и независимо от етапа, не се колебайте да ни потърсите. Нашето възнаграждение е само при спечелване на делото и то за сметка на монополиста!

Можем да Ви помогнем, консултираме и защитим при всякакви възникнали проблеми, разногласия и дела с Топлофикация. Ресурсът за водене на дела срещу Топлофикация, който влагаме, е гаранция за успешен резултат. Предлагаме различни варианти, включително да поемем всички разноски. При избор на този вариант и евентуален неуспех рискът и всички разходи остават за наша сметка и Вие нямате абсолютно никакви задължения към нас. Богатият опит и професионализъм на нашия екип ни дава сигурност да инвестираме ресурси и средства, защото сме убедени в общия ни успеха срещу Топлофикация. Нашето възнаграждение е само при спечелване на делото и то за сметка на монополиста!

         Можете да ни намерите на www.obezshtetenie.com или 0892 701313

Защити правата си!

Дела срещу фирми за бързи кредити тук

Дела срещу мобилни оператори тук

 

LinkedIn
LinkedIn
Share