Вземете своето обезщетение за отменен, закъснял полет или при недопускане на борда – безплатно, без риск и разходи. Плащате възнаграждение в размер на 15 % от дължимото обезщетение, само при успех! Ние ще поемем всички разноски за държавни такси, експертни заключения и адвокатски възнаграждения, като в случай, че загубим делото няма да възстановявате платените суми. Работим с най-добрите адвокати, адвокатски кантори, експерти и специалисти в делата срещу авиокомпании. Методите ни са ефективни и доказани във времето. Достатъчно е само да ни упълномощите и след това ние гарантираме Вашето максимално обезщетение при отменен/закъснял полет.

Не се колебайте да ни потърсите, когато:

  • закъснението на полета е повече от 3 часа, при кацане;
  • полета е отменен, без да сте уведомени;
  • не сте допуснати на борда, поради липса на места в самолета.

Ето вариантите на обща сума на обезщетението в зависимост от разстоянието:

  • €250 за полети до 1,500 км;
  • €400 за полети между 1,500 and 3,500 км;
  • €600 за полети над 3,500 км.

Можем да Ви помогнем, консултираме и защитим при всякакви възникнали проблеми при полети, разногласия и дела с Авиокомпании/редовните и нискотарифни/. Ресурсът, който влагаме, е гаранция за успешен резултат. При евентуален неуспех рискът и всички разходи остават за наша сметка и Вие нямате абсолютно никакви задължения към нас. Без успех няма такси. Богатият опит на нашия екип ни дава сигурност да инвестираме ресурси и средства, защото сме убедени в общия ни успех – максимално обезщетение при отменен/закъснял полет.

 

Важно: Дори да Ви е отказано обезщетение за отменен/закъснял полет, или друг да не е успял, нека проверим. Имаме много случаи, в които сме превърнали НЕ в ДА, а правото Ви важи 2 години.

 

LinkedIn
LinkedIn
Share