За нас

Compensation LTD е първата българска компания, създадена изцяло в помощ на застрахованите лица и потребителите, която им съдейства да потърсят и отстояват правата си при проблеми със застрахователи и монополисти. 

Предоставяните от Нас услуги целят да сложат край на порочните практики на затрахователните компании и на монополистите. С няколко лесни стъпки вече можете да решите всичките си проблеми, бързо и без разходи.

Работим съвместно с най-добрите адвокати и адвокатски кантори. Изградили сме екип от специалисти (юристи, финансисти) с богат профeсионален опит, многобройни консултанти, оценители, експерти, технически лица и сътрудници в страната и чужбина. Осигуряваме използването на пълния законов инструментариум за защитаване на вашите права и предприемаме всички необходими извънсъдебни и съдебни действия възможно най-бързо и ефективно.

Ние сме бързи при взимането на нещата в наши ръце и когато става дума за разногласия с компании с монополно положение, ние винаги сме на ваша страна. Оперираме бързо, ефективно и най-важното – с прозрачни правила, което ви гарантира пълна сигурност за постигане на общата цел – справедливостта.

Целта на нашия екип е да Ви помогне да защитите правата си по най-добря начин!

LinkedIn
LinkedIn
Share