За нас

Compensation LTD е първата българска компания, създадена изцяло в помощ на застрахованите лица, която им съдейства да потърсят и отстояват правата си при проблеми със застрахователи. Вече помогнахме на хиляди застраховани да получат и/или увеличат своите обезщетения от застрахователи.

Предоставяните от Нас услуги целят да сложат край на порочните практики на затрахователните компании, умишлено да забавят плащането, да изплащат винаги по – ниско обезщетение, и дори непавомерно да отказват плащане. С няколко лесни стъпки вече можете да решите всичките си проблеми, свързани с вашите застрахователни обезщетения и да получите бързо значително по-високо обезщетение по всички видове застраховки „Гражданска отговорност“, „Каско“, „Имущество“, „Живот“, „Злополука“, „Трудова злополука“, „Карго“, „Помощ при пътуване“, „Професионална отговорност в проектирането и строителството“ и др.

Работим съвместно с най-добрите адвокати и адвокатски кантори по застрахователното право. Изградили сме екип от специалисти (юристи, финансисти) с богат профeсионален опит в застраховатени компании, многобройни консултанти, оценители, експерти, технически лица и сътрудници в страната и чужбина. Осигуряваме използването на пълния законов инструментариум за защитаване на вашите права като застраховано лице и предприемаме всички необходими извънсъдебни и съдебни действия възможно най-бързо и ефективно.

Ние сме бързи при взимането на нещата в наши ръце и когато става дума за разногласия със застрахователните гиганти, ние винаги сме на ваша страна. Оперираме бързо, ефективно и най-важното – с прозрачни правила, което ви гарантира пълна сигурност за постигане на общата цел – получаване на дължимото застрахователно обезщетение.

Целта на нашия екип е да Ви помогне да защитите правата си по най-добря начин!

Facebook
Facebook
GOOGLE
Twitter
Visit Us
YouTube
LinkedIn