услуги

Защита от всички монополисти

Вече можете безплатно, без риск и разходи да защитите правата си и заведете искове и дела срещу Топлофикация, Софийска Вода, ВиК, ЧЕЗ, ЕВН, Енерго-про, А1, Теленор, Виваком, банки, фирми за кредити и др. Време е да защитите правата си на потребител и заедно да се изправим срещу компаниите с монополно и икономически по силно положение/монополисти/! Работим с най-добрите адвокати, адвокатски кантори, експерти и специалисти в областта.

Към нас ежедневно се обръщат хора, които имат разнородни проблеми и дела с Топлофикация, Софийска Вода, ВиК, Електроразпределителни дружества /ЧЕЗ, ЕВН, Енерго-про/, мобилни оператори /А1, Теленор, Виваком/, други доставчици на комунални услуги, банки, фирми за кредити, лизингови компании и други компании с монополно и икономически по-силно положение.

 Засилващите се злоупотреби и незаконосъобразни практики от страна на тези компании ни мотивираха да създадем специализиран отдел, занимаващ се изцяло със защита и завеждане на дела срещу доставчици на комунални услуги, банки, мобилни оператори, монополните и колекторските дружества. Нашият опит показва, че действията на монополните дружества в повечето случаи са неправомерни и незаконосъобразни, а при съдебно обжалване и завеждане на дела се стига до осъдително решение в полза на потребителя.

В случай, че срещу вас е заведено дело, имате проблеми с Топлофикация, Софийска Вода, ВиК, Електроразпределителни дружества /ЧЕЗ, ЕВН, Енерго-про/, мобилни оператори /А1, Теленор, Виваком/, други доставчици на комунални услуги, банки, фирми за кредити, лизингови компании, не се колебайте да ни потърсите. Плащате възнаграждение само при успех!

Можем да Ви помогнем, консултираме и защитим при всякакви възникнали проблеми, разногласия и дела с Топлофикация, банки, мобилни оператори, монополните и колекторските дружества. Ресурсът за водене на дела, който влагаме, е гаранция за успешен резултат. Предлагаме различни варианти, включително да поемем всички разноски. При избор на този вариант и евентуален неуспех рискът и всички разходи остават за наша сметка и Вие нямате абсолютно никакви задължения към нас. Без успех няма такси. Богатият опит и професионализъм на нашия екип ни дава сигурност и възможност да инвестираме ресурси и средства, защото сме убедени в общия  ни успеха.

Не се колебайте са се свържете с нас.


    LinkedIn
    LinkedIn
    Share