Заведете искове и дела  срещу Топлофикация безплатно, без риск и разходи. Време е да защитите правата си на потребител и заедно да се изправим срещу Топлофикация. Работим с най-добрите адвокати, адвокатски кантори, експерти и специалисти в делата срещу Топлофикация.

Засилващите се злоупотреби и незаконосъобразни практики от страна на Топлофикация ни мотивираха да създадем специализиран отдел, занимаващ се изцяло със защита и завеждане на дела срещу Топлофикация. Нашият опит показва, че действията на Топлофикация в повечето случаи са неправомерни и незаконосъобразни. При съдебно обжалване и завеждане на дела се стига до осъдително решение в полза на потребителя.

В случай, че срещу вас е заведено дело, имате проблеми с Топлофикация, не се колебайте да ни потърсите. Нашето възнаграждение е само при спечелване на делото и то за сметка на монополиста!

Можем да Ви помогнем, консултираме и защитим при всякакви проблеми, разногласия и дела с Топлофикация. Ресурсът за водене на дела срещу Топлофикация, който влагаме, е гаранция за успешен резултат. Предлагаме различни варианти, включително да поемем всички разноски. При избор на този вариант и евентуален неуспех рискът и всички разходи остават за наша сметка и Вие нямате абсолютно никакви задължения към нас. Богатият опит и професионализъм на нашия екип ни дава сигурност да инвестираме ресурси и средства, защото сме убедени в общия  ни успеха срещу Топлофикация.

Свържете се с нас. Няма да Ви струва нищо. Ще получим хонорар само при спечелване на делото и то за сметка на Топлофикация.

LinkedIn
LinkedIn
Share