Заведете искове и дела  срещу Софийска вода АД безплатно, без риск и разходи. Време е да защитите правата си на потребител и заедно да се изправим срещу Софийска вода АД. Работим с най-добрите адвокати, адвокатски кантори, експерти и специалисти в делата срещу Софийска вода АД.

Засилващите се злоупотреби и незаконосъобразни практики от страна на Софийска вода АД ни мотивираха да създадем специализиран отдел, занимаващ се изцяло със защита и завеждане на дела срещу Софийска вода АД. Нашият опит показва, че действията на Софийска вода АД в повечето случаи са неправомерни и незаконосъобразни. При съдебно обжалване и завеждане на дела се стига до осъдително решение в полза на потребителя.

В случай, че срещу вас е заведено дело, имате проблеми със Софийска вода АД, не се колебайте да ни потърсите. Нашето възнаграждение е само при спечелване на делото и то за сметка на монополиста!

Можем да Ви помогнем, консултираме и защитим при всякакви проблеми, разногласия и дела със Софийска вода. Ресурсът за водене на дела срещу Софийска вода, който влагаме, е гаранция за успешен резултат. Предлагаме различни варианти, включително да поемем всички разноски. При избор на този вариант и евентуален неуспех рискът и всички разходи остават за наша сметка и Вие нямате абсолютно никакви задължения към нас. Богатият опит и професионализъм на нашия екип ни дава сигурност да инвестираме ресурси и средства, защото сме убедени в общия  ни успеха срещу Софийска вода АД.

Свържете се с нас. Няма да Ви струва нищо. Ще получим хонорар само при спечелване на делото и то за сметка на Софийска вода АД.

При проблеми с ЧЕЗ вижте тук

При проблеми с Топлофикация вижте тук.

При проблеми с Мобилните оператори вижте тук.

LinkedIn
LinkedIn
Share